fbpx
england, flag, red

Klaar om jullie relatie te versterken?

& om meer overvloed aan liefde te ervaren in jullie leven?

Relatietherapie, is er dan iets mis?

Nee, dat hoeft helemaal niet! Want juist als jij dit nu leest, is het een teken dat jij wil werken aan jullie relatie. Anders was je hier niet. Want zeg eens eerlijk, je eigen persoonlijke ontwikkeling, het werk, je vriendschappen, je huis, de kinderen (als je die hebt) en je auto, die onderhoud je toch ook? Datzelfde geldt voor het allerbelangrijkste voor ieder mensenleven, de Liefde! Onze relatie.

Gezien, geliefd en gewaardeerd worden zijn namelijk net zoals eten, drinken & een dak boven ons hoofd, één van de belangrijkste basisbehoeftes van ieder mens! Top dat jij daar dus in wilt investeren!

In de praktijk zie ik alleen vaak dat door de hectiek van het leven & de sleur van de dag, dat de relatie ondersneeuwt. De romantische bril doet er nog eens een schepje boven op: ‘Échte liefde gaat vanzelf goed & door dik en dun’. FOUT! Niet als de relatie niet af en toe eens een onderhoudsbeurt krijgt. Zie het als een APK’tje. Jij, je partner en het leven, veranderen namelijk continu, dan is het toch niet meer dan normaal dat het soms even schuurt? 

Dit traject is écht voor koppels die zowel in zichzelf als in hun relatie willen investeren. Koppels die de liefde voor zichzelf en elkaar opnieuw willen vinden of versterken. 

Herkenbaar?

.... dan ben ik er voor jullie!

EFT Relatietherapie

Tijdens de sessies verhelderen we de niet helpende interactiepatronen waar jullie relatie in verstrikt is geraakt. Dit negatieve patroon is het probleem geworden in jullie relatie, de gezamenlijke vijand, en niet je partner. 

Als jullie dat kunnen zien dan ontstaat er ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Je krijgt inzicht in wat je zelf doet waarmee je je partner ongewild pijn doet, en je partner begint dat ook van zichzelf te zien.

De sfeer tussen jullie verandert en er komt meer ruimte voor zachtheid en verbinding. De basis van jullie relatie wordt versterkt en je durft elkaar meer emotioneel toe te laten en te vertrouwen.

In de sessies oefen je om naar elkaar uit te spreken wat je voelt en nodig hebt. In plaats van op elkaars tenen te staan en uit de pas te lopen, zijn jullie straks in staat om echte verbinding te voelen.

Kosten per persoon: € 54,- incl. BTW

Losse sessie (géén traject) per persoon €59,- incl. BTW

Duur sessie: 60 minuten

Locatie: in de praktijk of online

Duur traject: per 5 sessies

Gratis intake t.w.v. €108,-

Indien jullie het traject starten, anders wordt de intake gefactureerd.

Wat andere koppels zeggen...

EFT, wat is dat Karlijn?

Emotionally Focused Therapy (EFT) is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. De basis van EFT is de hechtingstheorie. Die gaat er vanuit dat gezien, gewaardeerd en geliefd worden basisbehoeftes zijn van ieder mens! Een stabiele relatie is als een soort harnas tegen de ups & downs van het leven. In de veilige aanwezigheid van een partner of een geliefde kunnen we meer aan! 

In een relatie lopen de emoties vaak hoog op. Dat is moeilijk, maar ook begrijpelijk want de ander is zo belangrijk dat je die niet kwijt wilt raken. In EFT gebruiken we de emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Onder de boosheid zit vaak veel pijn. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. De ander kan steun geven, troost of geruststelling, maar dat kan pas als je niet alleen maar boos bent, maar juist je kwetsbare gevoelens durft te tonen. Ik kijk samen op maat met jullie wat er nodig is ter plekke.

Overige informatie

Ik kan me voorstellen dat jullie vragen hebben. Ik heb hieronder een aantal mogelijke vragen beantwoord. Voel jullie vrij me een bericht te sturen via het contactformulier of WhatsApp, of te bellen als jullie nog andere vragen hebben. Ik beantwoord ze graag! 

Relatietherapie wordt door zorgverzekeraars niet vergoed.

Je kunt het zien als een investering in jezelf, in je relatie en in je toekomst (samen of alleen).

Er zijn werkgevers die relatietherapie vergoeden. Je zou dit kunnen navragen bij jouw werkgever.

Wanneer jullie het aanmeldformulier hebben ingevuld, of mij een bericht hebben gestuurd, neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op voor een intake, duur circa 45-60 minuten (in overleg: online of hier in de praktijk).  

In dit gesprek stel ik jullie een aantal vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jullie kan betekenen en kijken we samen of er sprake is van een ‘klik’ om samen verder te gaan. Wanneer dit goed voelt, begint het traject. 

Na de kennismaking maken we samen in overleg een plan en daarna gaan we aan de slag! Tijdens het traject evalueren we regelmatig om te checken of we nog de juiste koers varen.  

Ja dat kan, maar ik raad een losse sessie niet aan, omdat er weinig mogelijkheid is voor diepgang in 1 uurtje. Patronen die er jaren over hebben gedaan om in jullie relatie te sluipen, krijgen we niet in 1 uurtje doorbroken. In het geval van begeleiding bij een heel specifiek probleem is het soms mogelijk. Neem daarvoor even contact met me op.

Nee. Er is géén lift aanwezig. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Tevens zijn er 2 tredes bij de ingang (met leuning).  Lukt trap lopen niet? 

Geef dit dan s.v.p. aan in een bericht of via het contactformulier. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden (voor een andere locatie).

De praktijk beschikt niet over een eigen crisisdienst.

Neem in geval van crisis áltijd contact op met je huisarts (binnen kantoortijden) of met de huisartsenpost (HAP) buiten kantoortijden of in het weekend! Ik bied geen crisiszorg. 

Ja! 

De voertaal thuis met mijn partner is namelijk ook Engels. Mijn partner is in 2017 geëmigreerd naar Nederland. Ik ben dan ook als geen ander bekend met hoe taal en verschillende culturen van invloed kunnen zijn op een relatie.

Een afspraak verzetten kan in overleg. Natuurlijk kan het gebeuren dat een eenmaal gemaakte afspraak later niet goed uit blijkt te komen. Laat me dit op tijd even weten, minimaal 24 uur van te voren. Wanneer een sessie later wordt afgebeld zal deze in rekening worden gebracht.

ACTIE

Direct zelf aan de slag?

ebook

E-book: Hoe luister je naar elkaar? zodat jij je gehoord voelt?

Nu €9,95 i.p.v. €15,95

Chat openen
1
Hi,
Wat leuk dat je er bent!
Kan ik je ergens mee helpen?