fbpx
england, flag, red

Hoe gaat het écht met je?

Ja, lieve lezer, met jou? Ik val meteen met de deur in huis, want ik ben niet de psycholoog die alle antwoorden heeft (wel veel ervaring & tools!). Ik geloof namelijk dat ieder mens uniek is, jij ook! En dat jij diep van binnen zelf de antwoorden hebt. Alleen dat het niet altijd lukt om zelf die antwoorden te vinden. 

Waarom? Doordat we naarmate we ouder worden laagjes om ons heen hebben opgebouwd, die het antwoord zo diep hebben verstopt, dat we er soms zelf niet bij kunnen (én dat zorgt voor klachten!). Laagjes? Ja, onbewuste laagjes zoals beschermingsmechanisme, overtuigingen, ego, weggestopte of niet verwerkte emoties, gevoelens en gebeurtenissen. Die ervoor zorgen dat we in patronen verstrikt raken die ons niet helpen.

Vandaar dat ik geloof in jouw eigen kracht! Laten we samen een aantal laagjes afpellen, zodat jij jouw antwoorden vindt naar een gelukkiger leven! Pijnen verwerken, gedachtes en overtuigingen uitpluizen, zonder oordeel, samen vanuit oprechte verbinding. Zodat jij leert dat de klachten die je hebt een signaal zijn van iets, en wanneer je daar naar kunt luisteren, je dit zelf kunt oplossen!

Video afspelen

Wandeltraject

Loop je vast? Duik dan samen met mij de natuur in. Waarin we samen onderzoeken waar jij precies tegenaan loopt. In de omgeving van Landgraaf. 

Na de eerste sessie gaan we de andere 5 sessies van 60 minuten de diepte in. Kijken wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Je krijgt nieuwe inzichten, oefeningen en opdrachten op maat. En tussendoor ben ik er voor je per app. 

Kosten per trajectsessie: € 90,-

Losse sessie: €99,-

Duur sessie: 60 minuten

Duur traject: 6 sessies

Locatie: Landgraaf

We vertrekken vanaf de praktijk bij mij thuis.

Zij gingen je voor:

Individuele sessie

Heb je behoefte aan 1-op-1 sessie? Waarin we samen jouw klachten onder de loep nemen die je er nu van weerhouden om jouw gelukkigste leven te leiden? Samen onderzoeken we de achterliggende patronen. Tijdens een individuele sessie kijken we op dat moment wat er nodig is. Je krijgt inzicht in wat jou helpt en wat niet, en direct toepasbare tools waar je thuis mee aan de slag kunt. 

Kosten per sessie: € 90,-

Duur sessie: 60 minuten

Locatie: online of bij mij in de praktijk

Oefeningen en opdrachten op maat

Wat zeggen anderen?

'Al snel had ik ook weer de motivatie om aan mezelf te werken'

”Ik heb persoonlijk echt een hele fijne tijd gehad bij Karlijn. Ik had van tevoren al 2 psychologen gehad die mijn mentale staat eigenlijk alleen maar hadden verergerd, dus ik stond al niet zo sterk in mijn schoenen toen ik bij Karlijn kwam. Ik zag zelfs heel erg er tegenop, om alweer opnieuw te moeten beginnen. Met Karlijn klikte het gelukkig meteen en al snel had ik ook weer de motivatie om aan mezelf te werken. Ze heeft een hele rustige manier van praten en weet vaak precies wat ze moet zeggen. Verder was het superfijn dat Karlijn mij geen woorden in de mond legde. Ze wachtte rustig af totdat ik de woorden zelf gevonden had. Mijn vorige psychologen probeerden vaak voor mij te denken, maar gelukkig deed Karlijn dit niet. Dit heeft mij uiteindelijk heel erg geholpen, omdat ik nu natuurlijk ook zelf moet denken! Terugkijkend was de therapie bij Karlijn de beste die ik persoonlijk had kunnen krijgen. Zij is degene die mij weer de motivatie heeft gegeven om door te kunnen en daar ben ik haar super dankbaar voor!”

– D.P.

Overige informatie

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Ik heb hieronder een aantal mogelijke vragen beantwoord. Voel je vrij me een bericht te sturen via het contactformulier of WhatsApp, of te bellen als je nog andere vragen hebt. Ik beantwoord ze graag! 

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Trajecten en sessies worden dus niet vergoed.

Dit is een bewuste keuze, zodat ik écht gericht met jou aan de slag kan rondom jouw vraag en niet vast zit aan werken met diagnoses. Als ik ergens een allergie voor heb, is het in hokjes denken.

– Mogelijk heb je vanuit jouw CAO een opleidingsbudget/vitaliteitsbudget/duurzaaminzetbaarheidsbudget. Deze kun je ook gebruiken voor een traject.
– Vraag bij HR of P&O afdeling na of ze een opleidings- of coachingsbudget hebben dat ingezet kan worden als werknemers dat nodig hebben
– Vraag bij je leidinggevende of directeur of er budget is voor persoonlijke ontwikkeling
– Als een (coachings)traject invloed heeft op je inzetbaarheid en effectiviteit op het werk is dit aftrekbaar van de belasting (als studiekosten en scholingsuitgaven)

Een afspraak verzetten kan in overleg. Natuurlijk kan het gebeuren dat een eenmaal gemaakte afspraak later niet goed uit blijkt te komen. Laat me dit op tijd even weten, minimaal 24 uur van te voren. Wanneer een sessie later wordt afgebeld zal deze in rekening worden gebracht.

– Er hoeft niet verplicht een diagnose gesteld te worden, anders dan een traject met tussenkomst van de zorgverzekeraar. Een gestelde diagnose kan een rol spelen in de hoogte van de premie bij het afsluiten van verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tevens kunnen sommige diagnoses impact hebben op je autorijbevoegdheid.

– Anders dan bij een traject met tussenkomst van de zorgverzekering hoef je geen verplichte vragenlijsten in te vullen.

– Er is geen sprake van maximale behandelminuten. Heb je behoefte aan meer afspraken dan is dat mogelijk.

– Wat weinig mensen weten is dat je bij een vergoed traject door de zorgverzekering altijd eerst je eigen risico moet opmaken. In veel gevallen betekent dat dat je sowieso €385,- zelf moet betalen. Als je jouw eigen risico hoger hebt ingesteld kan dat oplopen tot €885,-. Lang niet altijd wordt 100% van een behandeling vergoed, dus de kans is aanwezig dat je naast het eigen risico nog extra kosten moet betalen. 

Neem dan áltijd contact op met je huisarts (binnen kantoortijden) of met de huisartsenpost (HAP) buiten kantoortijden of in het weekend! Ik bied geen crisiszorg. 

Nee. Er is géén lift aanwezig. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Tevens zijn er 2 tredes bij de ingang (met leuning).  Lukt trap lopen niet? 

Geef dit dan s.v.p. aan in een bericht of via het contactformulier. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden (voor een andere locatie).

Wanneer je het intakeformulier hebt ingevuld, of mij een bericht hebt gestuurd, neem ik zo snel mogelijk contact met je op, vaak per mail, voor een eerste intakegesprek (60 min). 

In dit gesprek stel ik je een aantal vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jou kan betekenen en kijken we samen of er sprake is van een ‘klik’ om samen verder te gaan. 

Wanneer dit goed voelt, maken we samen in overleg een plan en daarna gaan we aan de slag! Tijdens het traject evalueren we regelmatig om te checken of we nog de juiste koers varen.

Mijn praktijkruimte bevindt zich in Landgraaf op de Eygelshovenerweg 47. Aangezien we vanaf hier in 2 minuten in de natuur staan, vertrekken we vanaf hier. 

In dit gesprek stel ik je een aantal vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jou kan betekenen en kijken we samen of er sprake is van een ‘klik’ om samen verder te gaan. 

Wanneer dit goed voelt, maken we samen in overleg een plan en daarna gaan we aan de slag! Tijdens het traject evalueren we regelmatig om te checken of we nog de juiste koers varen.

  • Het blijkt voor veel mensen makkelijker over lastige kwesties te praten als je naast elkaar loopt (i.p.v. tegenover elkaar zitten).

In dit gesprek stel ik je een aantal vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jou kan betekenen en kijken we samen of er sprake is van een ‘klik’ om samen verder te gaan. 

Wanneer dit goed voelt, maken we samen in overleg een plan en daarna gaan we aan de slag! Tijdens het traject evalueren we regelmatig om te checken of we nog de juiste koers varen.

Chat openen
1
Hi,
Wat leuk dat je er bent!
Kan ik je ergens mee helpen?