fbpx

E-book

Hoe luister je naar elkaar? Zodat jij je gehoord voelt?

Ik voel me niet gehoord...

Herkenbaar? De meeste onder ons hebben geleerd om gevoelens weg te stoppen, uit de weg te gaan of op te lossen. Niet om te luisteren. Ik krijg dan ook vaker de vraag: Hoe luister je Karlijn? En niet luisteren met je oren. Maar mét je hart.

In dit E-book leer je stap voor stap luisteren (naar gevoelens ;))

€15,95 €9,95

Direct beschikbaar!

Interactief & Invulbuur

Een DOE-boek

Wat leer je?

 

     Luisteren in 42 pagina’s:

  • Hoe het komt dat je partner niet luistert?
  • Opdracht 1: Voelen wat vermijden van gevoelens doet?
  • Quiz: Verplaats je in elkaars schoenen
  • Checklist: Dé voorwaarden om te kunnen luisteren voor de luisteraar & verteller
  • Opdracht 2: Visualisatie 
  • Het LOVES stappenplan; Hoe luister je wél?
  • En nog veel méér (zoals voorbeelden, video’s & een spel)

Mechelke H.
Lees verder
Ze laat je zelf aan de slag gaan en nadenken. Uiteindelijk doe en bepaal je het natuurlijk zelf. Onze relatie is er beter en leuker van geworden!
Berit & Bart
Lees verder
''We dachten: 42 pagina's oei! Maar we zijn er in een half uurtje doorheen gevlogen! Leuk dat de opdrachten solo beginnen. En eindigen met een luchtige opdracht voor 2. Het heeft ons bewust gemaakt hoe wij nu (niet) luisteren. En we hebben geleerd wat je beter kunt doen dan advies geven. Inzichten die ik zelfs kan toepassen in mijn werk''
Previous
Next

Dit e-book is geschreven door relatietherapeut en psycholoog Karlijn Wassen. Ze heeft een eigen praktijk aan huis. Waar ze >100 koppels heeft geholpen hun relatie te verdiepen en/of versterken. 

Vaak zitten we samen met z’n tweetjes verstrikt. Ik voel me niet gehoord, dus ga jou dan ‘wegduwen’. Of reageer geïrriteerd. Wat ook weer iets doet met je partner. En zo komen we in een cirkeltje terecht van; jij luistert niet naar mij. Dat kwetst, dus ik kan ook niet meer luisteren naar jou.

 

Als 1 van jullie 2 al iets anders gaat doen, wordt de cirkel niet rond. Dit e-book kan dus juist ook jou helpen, om het anders te doen! Vaak volgt je partner dan vanzelf ;)!

Chat openen
1
Hi,
Wat leuk dat je er bent!
Kan ik je ergens mee helpen?